Приватне акціонерне товариство "Український науково-дослідний інститут харчування, біотехнології та фармації"

     
 
Дата розміщення: 26.04.2018

Річний звіт за 2017 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 19.04.2018
Кворум зборів** 95.996
Опис 1. Обрання лiчильної комiсiї загальних зборiв акцiонерiв Товариства та прийняття рiшення про припинення її повноважень.
2. Затвердження порядку проведення (регламенту) чергових загальних зборiв акцiонерiв Товариства.
3. Розгляд та затвердження звiту Наглядової ради Товариства про результати фiнансово-господарської дiяльностi в 2017 роцi.
4. Розгляд та затвердження звiту Генерального директора Товариства про результати фiнансово-господарської дiяльностi за 2017 рiк.
5. Розгляд звiту Ревiзiйної комiсiї Товариства про результати фiнансово-господарської дiяльностi в 2017 роцi та затвердження висновкiв Ревiзiйної комiсiї Товариства за 2017 рiк.
6. Затвердження рiчного звiту Товариства за 2017 рiк.
7. Визначення порядку розподiлу прибутку (покриття збиткiв) Товариства за пiдсумками роботи в 2017 роцi, в тому числi затвердження розмiру рiчних дивiдендiв, з урахуванням вимог передбачених законодавством, вiдповiдно до результатiв фiнансово-господарської дiяльностi Товариства у 2017 роцi.
Особи, що подавали пропозицiї до перелiку питань порядку денного: пропозицiй не було.
Результати розгляду питань порядку денного:
Обрати лiчильну комiсiю загальних зборiв акцiонерiв Товариства у складi однiєї особи: Ткаченко Iрина Валерiївна. Припинити повноваження лiчильної комiсiї чергових загальних зборiв акцiонерiв Товариства пiсля виконання покладених на неї обов’язкiв у повному обсязi. Затвердити порядок проведення (регламенту) чергових загальних зборiв акцiонерiв Товариства. Взяти до вiдома звiт Наглядової ради Товариства про роботу у Товариства у 2017 роцi. Затвердити звiт Наглядової ради Товариства про роботу Товариства у 2017 роцi. Взяти до вiдома звiт Генерального директора Товариства про результати фiнансово-господарської дiяльностi за 2017 рiк. Затвердити звiт Генерального директора Товариства про результати фiнансово-господарської дiяльностi за 2017 рiк. Взяти до вiдома звiт та висновки Ревiзiйної комiсiї Товариства про роботу за 2017 рiк. Затвердити рiчний звiт Товариства за 2017 рiк. У зв’язку iз вiдсутнiстю прибутку за 2017 рiк, дивiденди за результатами фiнансово-господарської дiяльностi Товариства у 2017 роцi не нараховувати та не сплачувати.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.